Tuinomheining met gespleten bamboematten in Geraardsbergen


𝐆𝐞𝐬𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐚𝐦𝐛𝐨𝐞𝐦𝐚𝐭 𝐨𝐩 𝐫𝐨𝐥 𝐚𝐥𝐬 𝐭𝐮𝐢𝐧𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠? Steeds meer en meer mensen kiezen voor een tuinomheining bestaande uit bamboematten of bamboeschermen. Zo ook deze klant uit Geraardsbergen. Het aanbod is dan ook enorm en er is voor ieder wat wils.

Ontdek ons uitgebreid gamma bamboematten ==> https://bamboebelgie.be/product-category/bamboematten/

Onze gespleten bamboematten zijn vervaardigd uit dunne bamboe strips. Deze strips zijn ongeveer 3 mm dik en 1 cm breed en zijn met gegalvaniseerd staaldraad aan elkaar bevestigd. Onze bamboe rollen worden standaard verkrijgbaar in diverse afmetingen. Indien gewenst kan u ze makkelijk in de breedte als in de hoogte inkorten.

Het voordeel van onze gespleten bamboematten op rol is dat je ze makkelijk tegen een bestaande schutting of metalen hekwerk monteren. Tevens zijn ze ook geschikt voor het bekleden van daken, parasols en wanden. Ook perfect te gebruiken als goedkopere, maar toch natuurlijke, afscheidingen bij festivals en evenementen. Elk bamboemat wordt geleverd in een handige draagtas wat het transport vergemakkelijkt.

Meest Recent Post

In de kijker

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

DUURZAAM WONEN MET BAMBOE

wereldwijde erkenning

Bamboe België hecht veel belang aan duurzame en natuurlijke producten. Daarom zijn wij steeds op zoek naar de beste ecologische oplossingen om de beleving en ervaring van ieder project te maximaliseren. Wij importeren wereldwijd en verkopen zowel aan particulieren als aan professionelen. 

Contacteer ons